Op zondag 19 maart zal het Schaatsevent "Hartekind Skate" weer plaatsvinden in De Uithof Den Haag. Een schaatsevent voor jong en oud met clinics van verschillende topschaatsers.

De uitdaging: schaats alleen of met een team 150 rondjes en steun daarmee belangrijk onderzoek. Volg daarnaast een clinic van één van de topschaatsers. 

 

Elk jaar overlijden nog steeds 150 kinderen aan de gevolgen van een hartafwijking en dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. We schaatsen zondag 19 maart 150 rondjes per team, voor elk overleden hartekind één.

De rondjes kunnen onder het team verdeeld worden, waarbij iedereen tegelijk op de baan kan staan, om samen de 150 rondes vol te maken. 

Wellicht zijn er leden die het leuk vinden om alleen of samen mee te schaatsen? Zouden jullie een oproepje willen plaatsen en bijgevoegde flyer willen verspreiden onder jullie schaatsers, bijvoorbeeld middels jullie nieuwsbrief? Meer informatie over het event kunt u vinden op www.hartekind.nl/hartekindskate.

Flyer Schaatsevent Hartekind

 

  • Laatste update op .
gebr. van Hemert
Yvonne
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33 icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Postadres: De Tas 7
2396 VN Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.