Laatste schaatsnieuws

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. Sven Kramer heeft een rugoperatie ondergaan. De Nederlandse schaatsgrootheid, die in zijn loopbaan veelvuldig met rugklachten kampte, zegt dat de ingreep succesvol is verlopen.
  2. Shorttracker Sjinkie Knegt heeft uit dankbaarheid een groot schilderij van zichzelf cadeau gedaan aan het personeel van het Martini Ziekenhuis in Groningen. Het ziekenhuis behandelde hem aan brandwonden.
  3. De Nederlandse langebaanschaatsers kunnen in aanloop naar de Olympische Spelen komende zomer twee weken langer trainen in Thialf. De schaatsers kunnen niet vanaf begin juli, maar al vanaf 21 juni trainen op het ‘zomerijs’.
  4. Als Davina Michelle morgen belt om een duet met hem op te nemen, stapt hij direct in de auto, zegt Michel Mulder. De 35-jarige olympisch kampioen schaatsen van 2014 heeft als hobby muziek en postte het afgelopen jaar meerdere door hem gezongen covers. En maakte indruk. ,,Mijn doel? Een nummer 1-hit, haha. Nee joh, we zien wel waar mijn hobby toe leidt.”
  5. Peter Mueller keert terug bij de Duitse schaatsbond. De 66-jarige Amerikaan gaat aan de slag als coach van de sprinters. ,,Ik ben ervan overtuigd dat we volgend jaar bij de Olympische Spelen in Peking zeker twee medailles zullen winnen”, zei Mueller bij zijn presentatie.
  6. Patrick Roest was de gedoodverfde wereldkampioen, maar afgelopen seizoen verloor hij, niet voor het eerst, op het belangrijkste moment van het jaar. Thuis op de boerderij in Lekkerkerk probeert hij de herinneringen te vergeten.
  7. Schaatscoach Rutger Tijssen heeft na zijn vertrek bij TalentNED een nieuwe ploeg gevonden. Tijssen wordt naast Kosta Poltavets de tweede hoofdcoach bij Team Worldstream, de ploeg van onder anderen Jutta Leerdam en Koen Verweij.
gebr. van Hemert
vd Klauw
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJssport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJssport Koudekerk
Postadres: Gruttolaan 39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.