Al vele jaren wordt een paar keer per jaar een clubblad uitgebracht. De oplage van het clubblad ligt rond de 730 stuks. Deze verschijning wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors. De uitgaven worden fysiek en digitaal verspreid.

Met een enthousiast groepje schrijvers en bezorgers worden de activiteiten van de vereniging onder de aandacht gebracht.

Door de grote verspreiding in onze gemeente en ook daarbuiten, wordt er veel geadverteerd in ons clubblad, dus ook sponsoren zijn van harte welkom.

De redactie van het clubblad wordt gevoerd door Annelies de Regt en Renate Bardelmeijer. Zij brengen de deadlines onder de aandacht , zodat een vaste groep kopijleveranciers en natuurlijk ook de schaatsende jeugd weer weet dat zij aan de slag moeten. 

Dus heb je een bijdrage, een verslag van een schaats- of fietstoer, of een andere sportieve bezigheid, een wedstrijdverslag enzovoort enzovoort, mail het dan naar Annelies en/of Renate, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt de eerstvolgende keer geplaatst. Denk eraan dat het clubblad van én voor alle leden bestemd is.

Het Clubblad van mei 2023

Het Clubblad van januari 2023

Het Clubblad van december 2022

Het Clubblad van mei 2022

Het Clubblad van december 2021

Het Clubblad van maart 2021

Het Clubblad van maart 2020

  • Laatste update op .
gebr. van Hemert
Yvonne
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33 icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Postadres: De Tas 7
2396 VN Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.