Clubblad

Al vele jaren wordt drie à vier keer per jaar een clubblad uitgebracht. De oplage van het clubblad ligt rond de 600 stuks. Deze verschijning wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors die samen zorgen voor een kostendekkend clubblad.

Met een enthousiast groepje schrijvers en bezorgers worden de activiteiten van de vereniging onder de aandacht gebracht.

Door de grote verspreiding in ons dorp wordt er veel geadverteerd in ons clubblad, dus ook sponsoren zijn van harte welkom.

De redactie van het clubblad wordt gevoerd door Annelies de Regt en Renate Bardelmeijer. Zij brengen de deadlines onder de aandacht , zodat een vaste groep kopijleveranciers en natuurlijk ook de schaatsende jeugd weer weet dat zij aan de slag moeten. 

Dus heb je een bijdrage, een verslag van een schaats- of fietstoer, of een andere sportieve bezigheid, een wedstrijdverslag enzovoort enzovoort, mail het dan naar Annelies en/of Renate, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt de eerstvolgende keer geplaatst. Denk eraan dat het clubblad van én voor alle leden bestemd is.

Zie hier het archief van de digitale clubbladen

  • Laatste update op .
gebr. van Hemert
vd Klauw
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJssport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJssport Koudekerk
Postadres: Gruttolaan 39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.