Laatste schaatsnieuws

AD.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
AD.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. Barbara de Loor (49) volgt Olga Commandeur op als presentatrice van Nederland in beweging. De oud-schaatsster is vanaf maandag 4 september naast Duco Bauwens te zien in het populaire MAX-programma.
  2. Jutta Leerdam is een van de meest succesvolle Nederlandse schaatssters van de afgelopen jaren. Maar dat het leven van een topsporter lang niet altijd over rozen gaat, weet de 24-jarige Westlandse als geen ander. Zondagavond was ze te gast bij College Tour en sprak ze honderduit over haar eetprobleem, haar duisterste periode in het schaatsen en haar controversiële relatie met Jake Paul.
  3. Schaatssensatie Jordan Stolz (19) maakt de komende drie seizoenen deel uit van Team Albert Heijn-Zaanlander. De Amerikaanse wereldkampioen op de 500, 1000 én 1500 meter hoopt nóg beter te worden bij de ploeg van Jillert Anema. ,,Ik denk dat dit nu de juiste move is.’’
  4. Groot transfernieuws in schaatsland, Jordan Stolz kiest de komende drie seizoenen voor een samenwerking met het Nederlandse Team Albert Heijn-Zaanlander. ,,Dit is nu de juiste stap voor mij”, denkt de 19-jarige schaatsrevelatie, die bij de laatste WK in Heerenveen drie wereldtitels won.
  5. Haar ongekende perfectionisme en arbeidsethos brachten Suzanne Schulting (25) alle belangrijke titels. Maar ze hebben haar uiteindelijk ook uitgeput, werd afgelopen seizoen duidelijk. Nu trekt ze aan de rem.
  6. Olympisch shorttrackkampioene Suzanne Schulting (25) neemt voorlopig rust en gaat individueel, buiten de nationale selectie om, toewerken naar het nieuwe seizoen. Ze hoopt daarbij haar balans te hervinden in wat ze fysiek en mentaal aan kan, zo stelt de KNSB in een persbericht.
  7. Luitzen Dijkstra, de overleden vader van olympisch kampioene kunstrijden Sjoukje Dijkstra, is postuum in ere hersteld door de schaatsbond KNSB. Dijkstra krijgt de nationale kortebaantitel terug die hij op 21 december 1946 behaalde.
gebr. van Hemert
Yvonne
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33 icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Postadres: De Tas 7
2396 VN Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.