Onder dit menu Vereniging vindt u de algemene gegevens van VIJK, zoals de samenstelling van het bestuur of inzicht in ons privacy beleid.

Vereniging IJssport Koudekerk, VIJK afgekort, is een vereniging die zich ten doel stelt de schaatssport in het algemeen te stimuleren en die in Koudekerk aan den Rijn en omstreken in het bijzonder. Om dit doel na te streven heeft VIJK 2 hoofdpoten: het aanbieden van activiteiten wanneer mogelijk op de natuurijsbaan en het organiseren van trainingen en wedstrijden rondom schaatsen op kunstijs.

VIJK beheert aan de Gruttolaan in Koudekerk aan den Rijn een mooie landijsbaan, die open gaat zodra het kan. Vaak na een paar nachten vorst is het ijs dik genoeg voor een aantal dagen en avonden mooie ijspret. Onder het menu Activiteiten-Winter-Natuurijs meer informatie over de natuurijsbaan.

Onder de menu's Activiteiten-Winter-Kunstijs vind u meer informatie over de activiteiten op en rondom het kunstijs. Zo vind u onder Activiteiten-Zomer ook informatie over bijvoorbeeld fiets-, skeeler- en droogtrainingen in de zomer.

  • Laatste update op .
gebr. van Hemert
Yvonne
gebr.  De Hollander

Clubgebouw Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Gruttolaan  39
2396 JB Koudekerk aan den Rijn
icons8 facebook old a5d33 icons8 facebook old a5d33

Secretariaat Vereniging IJs en skeelersport Koudekerk
Postadres: De Tas 7
2396 VN Koudekerk aan den Rijn
Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.