Skip to main content

Al vele jaren wordt een paar keer per jaar een Clubblad uitgebracht. De oplage van het clubblad ligt rond de 730 stuks. Deze uitgave is de laatste welke verspreid wordt.

We gaan over naar zgn. Nieuwsbrieven, welke regelmatiger verspreidt worden en meer recentere informatie bevatten. Maar de redactie is wel erg afhankelijk van aangebrachte inhoud. Dus schroom je niet en lever materiaal aan op emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Met een enthousiast groepje schrijvers en bezorgers worden de activiteiten van de vereniging onder de aandacht gebracht.

Door de grote verspreiding in onze gemeente en ook daarbuiten, wordt er veel geadverteerd in de Nieuwsbrief, dus ook sponsoren zijn van harte welkom.

De redactie van de Nieuwsbrief wordt gevoerd door Annelies de Regt en Renate Bardelmeijer. Zij brengen de deadlines onder de aandacht , zodat een vaste groep kopijleveranciers en natuurlijk ook de schaatsende jeugd weer weet dat zij aan de slag moeten. 

Dus heb je een bijdrage, een verslag van een schaats- of fietstoer, of een andere sportieve bezigheid, een wedstrijdverslag enzovoort enzovoort, mail het dan naar Annelies en/of Renate, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt de eerstvolgende keer geplaatst. Denk eraan dat de Nieuwsbrief van én voor alle leden bestemd is.

Hieronder nog een overzicht met links naar de laatste Clubbladen:

Het Clubblad van juni 2024

Het Clubblad van november 2023

Het Clubblad van mei 2023

Het Clubblad van januari 2023

Het Clubblad van december 2022

Het Clubblad van mei 2022

Het Clubblad van december 2021

Het Clubblad van maart 2021

Het Clubblad van maart 2020

  • Laatste update op .